Friday, December 4, 2009

NL25

Sai siin NL25-s jätkatud ja üsna edukalt esialgu, aga lõpp oskas nagu ikka sinnasamusesse minna. Et siis üsna paljutõotavast päevast jäi järgi selline kehvake.

Levis day1-day5

See graafik on koos seni laekunud boonusega ja nagu näha, siis kõik päevad pole möödunud tõrgeteta. Puhtalt mänguline kasum on 193$. Veidi tagusin ka NL25 ja kaotasin unts hõbedat, aga PL25 omahas jällegi võitsin paar grammi kulda, seega kõik on tasakaalus.
Edit: oi oi, vist õrritasin saatust, sest täna kipub graafik totaalselt vales suunas kukkuma :(

KÕIGILE 10LE KANGELASELE!

Kui olete nii head ja panete mulle kas foorumisse või kuhugi meilile oma tulemused kuu lõikes, teeksin update ära. Hetkel andmed suht poolikud, niiet ei hakka veel ülesse lööma.

Hääd grindi!

Thursday, December 3, 2009

Rigged river


No tra mina aru ei saa mis needus see on, et kui NL25 mängima hakkan, siis üks hullemat sorti riverisse hittimine lahti läheb. Sai siis proovitud jälle. Ainult nelikud, suuremad setid, riverisse hittimised vastas, lihtsalt masendav. Hea et suuremast miinusest suutsin hoiduda. Aga ega ma jonni veel ei jäta...
http://www.pokerhand.org/?4946864

Levis day1-day4

Vahepeal oli mõõn ja graafik pole päris see, mis tahaks, aga pole hullu.. kui boonus kah juurde arvestada, siis hetkel seis ikka 232$ või veidi rohkem. BR hakkab kiskuma 500$ kanti ja peab vist varsti NL25 peale ronima.

janek174

Wednesday, December 2, 2009

Provoker update

Sain siis sama asjaga hakkama nagu janek174. Ronisin pisemast august välja. Nüüd siis ka pointi kallale. Nimelt hakkasin ma NL50-s HU mängima. Mäng meeldib ning tundub et on isegi biiditav mu jaoks kui vastaseid hoolikalt valin. Sebisin ka enamuse DC HU videod endale ning püüan see kuu siis seda stiili aretada. Vaatab mis juhtuma hakkab.

Edu laudades
Provoker

Tehtud


Et siis see väike challenge mis ma siin iseendale soojenduseks korraldasin, on edukalt läbitud. Sain graafiku plusspoolele tagasi. Nüüd siis tiimile raha teenima. Ainuke jama ongi selles, et nv tahaks õnne katsuda jällegi NL25-s, loodetavasti olen eelmisest korrast midagi õppinud ja läheb seekord vähe edulisemalt.

Tuesday, December 1, 2009

Üldiselt oli "trussiktue peäv", aga samas omg, käsi väriseb



Nonoh, ei saand pidama, ei saand pidama, ei saand vedama kurat... teien päev algas mõnusalt jooksin vahepeal vastu maad surnuks ja olin vist isegi 6 bi'd miinuses... ja siis tuli monster sess... mis samuti jooksis enamasti allpool nulli, igatahes pea-aegu 4k kätt (3996),. Igas nurgas passisid dongid, kõik olid justkui pilgud minu rahakotile peale pannud ja tahtsid seda endale...

mida ma tegin? jagasin lahkelt, sõbralikult, südamest, ja kahe käega. Peas käis vaid üks mõte "võtke, võtke veel!".. ei tildand, lihtsalt midagi ei tulnud välja QQ floppad seti, pank lõpuks 250bb+, ja tont on flopist peale imenud backdoor flushi, mille ta riveriks kokku sai, kus mul oli veel vaid ta viimased 4,5$ callida, et kokku anda tema poole teele suur magus pot... persse, mõtlesin, ja mängisin edasi..

ja mul oli plaan, et mängin, ja mängin, ja kaevan end august välja... ja tulid jõulud, magusad, toredad jõulud. Jõulutaadiks oli keegi Baldur, kes tahtis südamest raha anda. Ma ei tea, mida teised seal mõtlesid, aga ma kergendasin tema kukrut 100$ võrra ja ronisin lõpuks august välja...
pea-aegu, st projekti lakke ronida ei õnnestunud, konksud lihtsalt ei võtnud kinni, aga küll saab, ja saab kõrgemalegi... igatahes graafik on siin, koos mõnusa maiuspalaga, jõuludest...
Täienduseks, läksime pf all in... on ikka oinas

Kogu seis hetkel +198,4$

PS. ärge mängige pikki sesse, vähemalt ma ise püüan seda edaspidi järgida
Projetk on alanud päris hästi ja õnnestus ka teisel päeval norm profitit teha:)
Ja avastasin veel et kuna jõudsin eelmine kuu platinustari ära teha ja lasen neid DoN-e 25-30 lauda korraga, siis saan mõlemal kuul osta 285$ boonuse ka, niiet juba sealt tuleb päris korralik osa kogu eesmärgist.

raits From 11/30/2009

Games Played 191
Average Profit 0.93$
Average ROI % 8%
Total Profit 177.20$
Wins/Loses 112/79

Levis - day2

NL10 peal +50$ päevas eesmärk on vist äärmiselt tobe ja mitte eriti reaalne, aga eks näis... :D
Graafik siis day1+day2 ja seni on kõik ilus!
Everestis NL10 on kohutavalt palju shortstackereid, lausa ülemõistuse palju! Osad mängivad nii, et 20bb stackiga tõstavad CO-lt 4bb ja kui tuleb reraise, siis foldivad. Siis on mingid loose fishid sellise 60-80bb stackiga, kes loose callivad preflop ning flopis c-bet peale insta minraisevad.... on on ikka tülikad tegelased. Just imelik on see "insta minraise", sellist asja nagu Starsist ei mäleta.

Provoker

Tervist

Foorumis esinen nime all Provoker. Pokkerit mänginud olen mitmeid aastaid, kuid biitima pole seda seni hakanud. Projekti raamses on nüüdseks mõned tuhanded käed mängitud ning tulemust ei ole hetkel. Põhjus on väga lihtne: eile õhtul ja täna öösel tegin enda rekordsessi ~4000 kätt. Seda põhjusel, et oli vaja enne kuu lõppemist jõuda Platinum viptasemele. Õnneks sain sellega hakkama ning rohkem väsinud peaga plaanis mängida ei ole. Väsimus oli kindlasti üks põhjustest miks sessi lõpp ära vajus. Samas ei hakka ma siia detaile kirjutama a'la kui mitu korda turni ja riverisse ikka ära tõmmati. See on standard, et ma alla EV jooksen ning mindsetti sellest häirida ei lase. Edu laudades. Lõppu mainin seda ka, et pea kolmandik graafikust on NL50 vaatamata sellele, et ma vihkan seda nitiurgast.

Monday, November 30, 2009

Tregeq - START


Tere, Egert olen!


Olen siis 18 aasatne õpilane kelle esimene sissekanne pokkerisse oli päev pärast sünnipäeva 25.07.09 ja tänu mingile õnnelikule õnnetusele sain mängu beativaks mängjaks :)

Projektis osalen sellepärast, et parandada oma mänguoskust ja vähendada tilti minemise %.
Mängin PokerStarsis NLHL25.

Eesmärgiks olen pannud siis minimaalselt 1250usd. Mis on peaks olema jõukohane, sest grindisin novembri 12. kuupäevast 38usd-ga alustasdes +800usd.

Esimene sess on ka tehtud ja näeb suht jube välja. Ässad,kunnid, setid tõmmati kõik ribadeks jne jne jne:D aga ma ainult naeran selle peale... küll paraneb :D


Vigade parandus


Et pilt nii kole ei tunduks, siis tuleb mainida, et olen suutnud pool oma käkist juba tasa teha. Lisaks sellele sai täna koos õpetajaga mäng korralikult üle vaadatud ja suuremad ja käegakatsutavad leakid eemaldatud. Loodetavasti näeb selliseid graafikuid edaspidi rohkem.



Esimene päev on läbi ja tulemusega võib suht rahule jääda, tegin 3 sessi ja kasum kokku 91.20$.
Aga kuna mul HEMi ei ole sis ei sa graafikuid postitada:D, aint prolabsist tulemused aga käib kah. Mängin 10.80$ DoN-e ja projekti eesmärk oleks koos boonusega 2500$ kahe kuuga täis saada. Edu ka teistele :)



raits From 11/30/2009
Games Played 86
Average Profit $1.06
Average ROI % 9%
Total Profit $91.20
Average Buy-In $10.80
ITM % 59.0%
Wins/Loses 51/36

Blogist

Kui sobib kõigile, siis panen osalejate nimede taha jooksva kasumi/kahjumi, et kõigil kiire ülevaade olemas oleks. Samuti teeks niiviisi, et kõik summad oleks dollarites, vähemalt esialgu, kuna eks kurss vaikselt kõigub iga päev ja suht niru on ülesalla summadega käia. Vahepealsed kokkuvõtteid tehes saame kenasti kroonideks vajadusel arvutada. Kellel käib arveldamine eurodes, andku teada.

Kõik ettepanekud võistluse huvitavamaks jälgimiseks on oodatud.

Omalt poolt viskaksin ühe kinda välja omavahelisse võistlusse ehk siis kes esimesel kuul kõige suurema summa teeb, sellele teeksin isiklikult välja kuni 40 daalase turka suvalises pokkeritoas ning kuna andmisrõõm on väiksem kui saamisrõõm, siis ainus tingimus olen see, et rahasse jõudmisel on diil 20-80. Vürtsi-vürtsi!

Hillu, M 27 :)


Niisiis, esimen päev seljataga. Plaanisin küll oma teekonda alustada NL10st, kuid läks pisut teisiti ja võtsin ikkagi NL25 jalge alla. Esimese hirmuga sai paarkend doltsi maha rabistatud ning siis vahepeale ka üks hull fullstäkk flush vs maja kaotus, kuid jõudsin päeva hiiteri ära oodata, sisuliselt 100 käega kogu päevakasum. Äkki jätkub, äkki äkki.


Graafik ka siis.
Rõõm näha, et blogi on aktiivne ja elu käib, hakkan siin tegelema ka tulemuste uuendamisega, varsti siis esimese päeva kokkuvõte teada. 10st 4 on esimesed graafikud postitanud, soosoojaks ootaks teiste omasid ka!
EDU!

Tuld Levis NL10 - day1

Üritan iga päev puhtalt mänguga +50$ kasumit koguda, aga kardan, et NL10 peal on see hirmraske ettevõtmine. Mingi aeg on ehk lootus kolida NL25 laudadesse, et vaadata otsa suurematele swingidele. Everestis hetkel boonus tiksumas, veel 200$, mis vabaneb väga väikeste osade kaupa, seega täna mäng+boonus kokku 70$ kasumit. Lauad on kohati shortstackeritest nite täis, statsidega 6/6 vms. ning laua VPIP jääb alla 10-ne. Samas ma pole eriti viitsinud laudu valida, aga vist peaks.
Igatahes start on tehtud ja graafik liigub igati õiges suunas :)
Edu teistele B tiimi võitlejatele!

Võimas start

Start on võimas. Endast ka natuke kõigepealt. Nimi Janek ja pokkeriga tegelenud ehk mingi 5-6 aastat juba. Enamuse ajast küll hobikorras ja turniirimängijana. Cashi sai korralikult proovima hakatud alles paar kuud tagasi. Ehk siis olen selles vallas ikka üsna roheline veel. Kuna mänguoskus on selline nagu ta on, siis olen rohkem rõhku pannud volüümile. 150-200K kätt kuus ei ole eriliseks probleemiks. NL5 ja NL10 sai asja päris ilusti jooksma. Kahjuks sattus NL25 katsetamine just selle projekti algusesse ja tulemus on graafikult näha. Kuna ükski käsi vastu ei pidanud (bad beat storysid võiks siit mitme foorumi jagu saada) ja ka mänguoskus on NL25 jaoks veel natuke tagasihoidlik, siis tulemus ka selline nagu ta on. Igatahes ei ole enam isu raha põletada ja ka meeskonda saboteerida. Seepärast otsustasin kolida tagasi NL10-sse. Mingeid erilisi eesmärke projektiga seoses ei oskagi hetkel tuua. Põhiline eesmärk ehk see, et kui projekt peaks failima, siis ei oleks põhjust näpuga minu peale näidata. Vot nii. Edu kõigile ja loodetavasti järgmine graafik liigub juba teist pidi.

Terv

Jälitaja Ahangama, male, 28y
Cashi olen aktiivselt mänginud nüüdseks 5-6 kuud, sellest viimased kaks kuud NL25-s ja FullTiltis. nl25s pole veel suurt edu olnud, küll on olnud suured downswingid ja muud swingid.
Eesmärk kuus täpselt 1250$, eks näis kuidas summa kokku tulla tahab.
Edu kogu tiimile!

Sunday, November 29, 2009

START!

Tegemist siis cashgame jälitusprojektiga, kus arvesse lähevad kuni 50 sendiste blindidega mängud ning kuni 12 daalaste SNGdega. MTT arvesse EI lähe. Kasum ja tulemus on reaalselt pokkerikontol olev raha kahe kuu pärast miinus raha tänase seisuga.

Küsimused on oodatud!

START!