Wednesday, February 10, 2010

JÄLITAJATE GAAAAAAAALA!

Niisiis, kahekuune projekt Jälitajad Jäitavad Jälitatavaid on kokkuvõttes otsa lõppenud. Nagu Jälitatavate blogiski mainitud, siis aeg oli veitsa karune valitud ses mõttes, et jõulud, aastavahetus ning muu kaasakäiv jama sellega tõmbas nii mõnelgi mehel volüümi ning isukust vähemaks, aga nii mõnegi mehe ka bustoks.

Kuna on jagamata läinud kahe kuu tiitlid, siis alustame aga pihta.

Jälitajate luuser.

Nominendid.

Hillu -

Levis 517$

Esimene tõeline tänase õhtu gala karikas läheb selgelt Hillule. Isegi ei suutnud seda päästa kogu ürituse algatus. Peale paari esimeset nädalat katkestus, busto, pokkeriga lõpparve tehtud, uuenduste blogisse kirjutamata jätmine, tühjade lubaduste välja andmine ning lõppkokkuvõttes ka lubaduste murdmine, eelkõige pokkerimängu lõpetamise koha pealt. Õnnitlen võitjat.

Jälitajate läbikukkuja.

Nominendid.

Provoker 27$

Tregeq -243$

Õnnitleme jällegi uut sündinud võitjat – Tregeq! Mees, kes esimese kuuga suutis -243$ grindida endale rahulikult ning teisel kuul ei vaevunud tulemustest üldse teada anda, on täiesti õigustatud tänase õhtu teine täht! Ma loodan väga, et meie kõikide suur käskija luckbox ka sinu ükskord üles leiab ning korralikult ette võtab. Samuti loodab õhtujuht, et seepeale ka kodanik veidi avatumaks muutub.

Vahepealse tantsunumbri esitavad Suure-Jaani külaseltsi tantsumemmed eesotsas külavanema õetütrega.

Daamid ja härrad! Lubage mul esitleda järgmisi nominente kategoorias kiireim alustaja!

Kiireim alustaja.

Nominendid.

Rahapada 133$

Levis 517$

Kogemata kutsusime välja Levise, kes siiski saadeti oma kohale tagasi rahunema, kuigi mees oli seda auhinda oodanud aegade algusest ning pisikese koosoleku järel hõikas härra õhtujuht Ässapaar välja nime Rahapada! Nimelt oli temal välja käia midagi uskumatumat kui Levisel, kes esimese kuu 517$ järel ühtegi kätt ning daala andmebaasi ei sisestanud, temal oli ette näidata ligemale 260$ väärtuses pidurdamine teisel kuul võrreldes esimese kuuga. Seda on üpris toreda stardi järgi alati raske taluda ning seetõttu premeerime teda Kiireima alustaja diplomiga.

Kiireim lõpetaja.

Nominendid.

Rigged 837$

Provoker 27$

Publiku hulgast kuuleme sahinat ning kaugemalt nurgast hüüdeid : Rigged, Rigged, kuid üldiste ahhetuste ja ohhetuste saatel kutsume välja siiski mehe nimega Provoker! Esimese kuu kasum kümnekordselt üle lüüa, seda ei suuda just mitte iga mees! Eraldi tuli lavale tema kätt suruma ka FPP pro klubi esimees, kes tänas suurepärase panuse eest ning väga ilusa ning horisontaalse graafiku eest!

Vahepalana esineb teile Daniel Negreanu, kes näitab publikule suvalisi kaarte ning arvab need inimeste näoilme järgi eksimatult ära.

Samuti kuulutab ta välja meie eridiplomi võitja, kus nominendid puuduvad, kuna kedagi võrdväärset lihtsalt polnud vastu panna.

Eridiplom : Jälitajate GrindimisGunn!

Janek174 2789$

Eriti alguses meeletu grindiga pihta hakanud ning ega lõpuski alla andnud mees teenis väga korraliku summa kogu projekti peale ning kätearvule – peaaegu 200 000 – pole kellelgi ligilähedaseltki midagi vastu panna.

Käes on aeg eelviimase Jälitajate Poskari jagamiseks. Selles kategoorias võtavad mõõtu sümpaatseimad jälitajad.

Sümpaatne Jälitaja.

Nominendid.

Ahangama 678$

lenC 1723$

Õhtujuht härra Ässapaar niheleb veidi omaette ning üpris vaikselt omaette puhisedes kutsub lavale härra lenCi! Hiljem ürituse DVD kommentaaris mainib härra Ässapaar, et tema isiklikult oleks soovinud näha selle kategooria võitjana Ahangamat, kuna teda isiklikult teades ning tema püüdlustest ja himust mängust jagu saada on härra Ässapaaril korralik ülevaade ning kindlasti oleks antud auhind mõjunud veelgi sellise boosti andjana, kuid siiski siiski – just lenC oli see, kes lahkelt oli nõus tulema Jälitajate Luuseri Hillu asemele ning mitte ainult pulli tegema, vaid toetas ka sisuliselt ühe kuu vältel peaaegu 2000$ kogu üritust, mis väärib kiidusõnu ning sümpaatset aplausi.

Näost punetades istub verivärske diplomiomanik tagasi mugavasse istetooli ning äkitselt kogu saal pimeneb. Esialgu väga vaikselt, kuid valjenevalt valjeneVALT valjENEVALT VALJENEVALT kuuleme trummipõrinat ning härra Ässapaari erutusest piiksuvat häält – aeg on välja kuulutada Jälitajate Pealik!

Jälitajate Pealik.

Nominendid.

Cypher 3907$

Raaids 4377$

Publiku seast kostub summutatud sosinat, mis hetke möödudes kasvab üle mürisevaks hääletormiks kui härra Ässapaar hõikab võidukalt paberilipakat pealkohal viibudates ning mikrofoni rahva sekka heites välja üheainsa ning ainuõige nime – RAAIDS!

Mees, kellel on kahe kuuga tekkinud rohkem andunud fänne ning mängu imiteerijaid kui Phil Hellmuthi startinghandide kopeerijaid, mees, kelle peale võib julgelt kogu oma varanduse mängu panna, et ta ühel laual olevatest meestest vähemalt esimese viie sekka tuleb, mees, kes teenis kahe kuuga uskumatud 4300$ 10$ DoNe mängides – siin ei ole kahtlust, Jälitajate Pealik on Raaids! Kiljuvate naisfännide ning jüngrite hurraahüüete taustaks mainib härra Ässapaar ära ka Cypheri suurepärase saavutuse eelkõige HU laudades grindides, kuid kes teda enam kuulab, Jälitajate Pealik on selgunud!

Õnne kõikidele võitjatele!

Diplomid.

Jälitajate Luuser : Hillu

Jälitajate Läbikukkuja : Tregeq

Kiireim Alustaja : Rahapada

Kiireim Lõpetaja : Provoker

Jälitajate GrindimisGunn : janek174

Sümpaatne Jälitaja : lenC

Jälitajate Pealik : Raaids

Rahaline edetabel.

1. Raaids 4377$

2. Cypher 3907$

3. Janek174 2789$

4. lenC 1723$

5. Rigged 837$

6. Ahangama 678$

7. Levis 517$

8. Rahapada 133$

9. Provoker 27$

10. Tregeq -243$

Kokku 14 745$

Eesti rahas : 166 618.-

Lõpusireenide ning eesriide laskumise järel kahvatus korraks Ässapaari nägu. Kurat, muidugi. Mainimata jäi ju see, et kaotasime A-Grupile 3358$ kahe kuu lõikes kokku, kuid mõningase arupidamise järgi lõi härra käega – kurat sellega, LAHE OLI!

1 comment: