Monday, December 7, 2009

Nädal möödas - KOKKUVÕTE!

Niisiis, esimesest suuremast projektist on nädal möödas ning tooksin siinkohal ära kohe head poisid ja pahad poisid ehk siis kes on suutnud oma tegemistest jätta eeskujuliku ning asjast huvitatutele põneva jälje ning need, kes seda mitte teps pole teha viitsinud või vajadust näinud.



Head poisid :



- Levis
- Provoker
- Janek174
- Tregeq



Pahad poisid :


- hillu
- Ahangama
- Cypher
- raadis
- rigged
- Rahapada



Millest selline järeldus? Võtsin juba hommikul vähemalt 6 lonksu apelsinimahala, et püsida õhtuks terve ning vormis ja valmis hakkama kokkuvõtteid kirjutama. Aga näe kurjamit, 5. mehe tulemus olemas, 5. mehe oma puudu. Siis mul kauds korraks motivatsioon. Läksin uuesti külmkapi juurde, võtsin kätte apelsinimahla, kulistasin vähemalt kuus korda ja lootsin, et motivatsioon ilmutab end jälle. Võtsin kätte klaviatuurinupud, et nüüd kirjutan kena postimehe väärilise artikli, kuidas A_Teamile esimesel nädalal kott pähe tõmmati suure rekordürituse käigus, aga.... ... ei siiski midagi. Olen senimaani valmis uut apelsinimahla avama, kui vaid härrad "pahad poisid" võtaksid kätte ja laseksid oma esimese nädala graafiku ükskõik kuhu ja millises vormis ülesse ning annaksid mulle sellest kohast teada.

Peale seda lähen ja võtan oma 6 apelsinmahla mahlakat lonksu ja teeksime esimese nädala ehk siis alguspäevade ja baaspäevade kokkuvõtte ära, mis sisuliselt saaks kogu 2 kuu maratoni aluseks.

Head grindi!

1 comment:

  1. Karmim tasub natuke olla, et kindel kuupäev ja kindlad nõudmised suurelt ja punaselt, siis ehk asi toimib paremini ;)

    ReplyDelete