Wednesday, December 30, 2009

janek174 - Esimese kuu kokkuvõte



Teen siis esimese kuu kokkuvõtte ära, kuna plaanis enam see aasta rohkem mängida ei ole (vähemalt üritan seda). Kui teengi mõned käed, siis tulemust see eriti ei muuda tõenäoliselt, ja kui muudabki, eks teen siis uue posti.
Mis siis viimasel ajal juhtunud. Jõulude ajal sai grinditud mehiselt. Donke oli iga nurga peal ja ainult ootasid, millal kellelegi oma raha ära kinkida. Kahjuks tuli endal ka üsna suures osas jõuluvana ametit pidada, sest kõik võimalikud ja võimatud asjad kokku imeti. Vähemalt suutsin suurematest swongidest hoiduda ja enamvähem BE lasta.
Üldiselt terve kuuga olen väga rahul. Pole elu sees pokkeriga nii palju raha teeninud. Ja ka käsi on päris viisakas koguses mängitud. Kolmekuulise cashikogemusega mängija kohta olen enda arvates viisakalt hakkama saanud.
Ootan juba huviga, mis muutused jaanuaris starsi Vip programmis tulevad. Kuuldavasti pidi VPP-sid kergemini hakkama tulema ja ka Vip Stellar programm paistab päris huvitav. Sealt peaks jaanuari kasumile juba 200$ lisa tulema. Endal on plaan igatahes terve kuu volüümile rõhku panna ja loodan, et lisaks boonustele ja rake maksmisele ka mänguliselt midagi juurde tiksuks.
Kuu kokkuvõte siis: 792$ + 285$ +285$ + 100$ = 1462$
Esimese kuu eesmärk täidetud.
Head vana ja veel paremat uut kõigile.

1 comment: